Som kunde hos os, vil du opleve et professionelt samarbejde og grundig rådgivning. 

Velkommen til en virksomhed, der har eksisteret i 4 generationer. Vi arbejder i Næstved og omegn med nybygning, renovering af hus, tag - køkken, bad og andre projekter. 


Klaus Henriksens murer- og entreprenør firma påtager sig opgaver i lokalområdet og den nære omegn på alle områder i og omkring bygninger. Vi arbejder for størstedelen for private og har igennem mange år også løst opgaver for bla. Næstved Sygehus og Gavnø Slot.

Planlægning er en vigtig del af arbejdet. I vores firma har alt sin plads. Og vi har et godt netværk af underleverandører. Viden er nødvendigt. Murerfaget er omtrent det sidste fag, som praktiseres som et egentligt håndværk i Danmark - og vi mestrer alle sider af faget.


Vi rådgiver gerne - ring og snak med os.

Du kan også sende os en email til klaus@murerhenriksen.dk